• Emisiuni
  • Groapa
  • Serialul Groapa | Daniel Nuță, mărturii de la filmările cu Teona Stavarachi: „Pare că ne știm de o viață”

Serialul Groapa | Daniel Nuță, mărturii de la filmările cu Teona Stavarachi: „Pare că ne știm de o viață”

Serialul Groapa | Daniel Nuță, mărturii de la filmările cu Teona Stavarachi: „Pare că ne știm de o viață”

Daniel Nuță este unul dintre eroii noului serial PRO TV, care va fi și pe VOYO. Filmările la „Groapa” sunt în toi, iar actorul ne-a dezvăluit cum s-a acomodat cu personajul său, cu echipa și cu scenele intime pe care le are de filmat alături de Teona Stavarachi.

Daniel Nuță a primit laude pentru interpretarea lui Vlad Țepeș în seria de succes Ascensiunea imperiilor: Otomanii. A fost unul dintre rolurile sale impresionante, pentru care a căpătat notorietate internațională. Acum filmează de zor la serialul Groapa, care va fi în curând la PRO TV și pe VOYO.

E un proiect nou, cu o echipă nouă, foarte faină, mă bucur, evident”, ne spune, din start, cel care interpretează unul dintre personajele principale din noul serial.

În cariera unui actor e benefic să întâlnească oameni de la care să învețe și să se perfecționeze. Proiectul ăsta e o provocare pentru toată lumea, inclusiv pentru mine, din multe puncte de vedere. Am ocazia să fac un personaj pozitiv, un om cu principii sănătoase, un om care crede că prin sinceritate, generozitate și iubire, lumea se poate salva”, mai spune Nuță.

Cine este Daniel Nuță în Groapa

Daniel Nuță este unul dintre actorii principali din Groapa. Personajul său, Sasha, ne va introduce în universul dur al mafiei, în interiorul relațiilor de familie, cu problemele și poveștile de dragoste care îi vor ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

Actorul ne-a mărturisit că cei care l-au urmărit deja în filme și seriale au șansa să descopere un alt Daniel Nuță în Groapa.

Am șansa să arăt publicului că sunt și altfel, nu numai ce au văzut în cealalte producții locale sau în producția internațională pe care au văzut-o la începutul acestui an. Deci da, mă vor vedea așa cum nu m-au mai văzut, ceea ce e foarte cool! Sper să vă placă și să vă îndrăgostiți de personajul meu - să vă doriți să fiți ca el. Și eu aș vrea să fiu ca el în viața mea. O să înțelegeți de ce”. 

Daniel Nuță și Teona Stavarachi, scene intime în Groapa

Actorul joacă în premieră alături de o tânără actriță, talentata Teona Stavarachi, despre care spune că face o treabă excelentă. 

Pare că ne știm de o viață și lucrăm ca și cum nu ne-am cunoscut acum o lună. E super important să existe genul ăsta de chimie artistică și colaborare ușoară. Dar pot spune că e valabil și cu ceilalți actori. Nu doar cu Teona. Lucrăm bine cu toții: am avut niște secvențe foarte bune și cu Tudor Istodor, cu Nicu Mihoc, cu Marius Manole, cu Emilian Oprea, cu Alex Conovaru, Alex Jitea sau cu mama, Maria Buză”, spune actorul.

În serial aveți și niște scene intime... E greu să filmezi așa ceva? Cum te pregătești pentru o astfel de scenă? 

Cum să te pregătești pentru asta? Nu prea ai ce să pregătești. E ca în viață, doar că ai și camera pe tine. Nu e nicio diferență între o secvență de dialog și o secvență intimă. Ba chiar, la cea de dialog muncești mai mult”.

Partenera ta de viață e tot actriță. E ăsta un avantaj în meserie sau nu are nicio legătură?

Înțelege mai bine ce fac și are grijă să îmi protejeze timpii în care am nevoie să mă retrag singur într-un loc să lucrez, să îmi desfac textul, să îmi pregătesc ce urmează să filmez. Oamenii care nu sunt din domeniu văd chestia asta ca pe ceva foarte ușor, de trecut cu vederea. Mergeți acolo și ziceți niște vorbe, nu e fizică cuantică, ce mare chestie?! Mmm, nu e fizică cuantică, așa e, dar nici nu e chiar așa ușor”.

Daniel Nuță, 3 motive pentru care nu trebuie să ratezi serialul Groapa

  • O poveste nouă cu multe trimiteri la cinematografia universală pe care o iubim cu toții, care vă va ține cu sufletul la gură săptămână de săptămână;
  • O imagine cum vedem prin producțiile vest-europene;
  • O echipă de actori foarte talentați care fac niște personaje de care sigur vă veți atașa.

GROAPA... în curând pe PRO TV și VOYO! Până atunci, noutățile pot fi aflate de pe pagina de Instagram a serialului.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Groapa

Articole pentru emisiune Groapa

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni