Creatorul de modă Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi în cavoul părinților săi

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi în cavoul părinților săi
Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost adus marți de la Constanța și depus la capela cimitirului Progresul din Capitală. Designerul vestimentar va fi înmormântat azi.

Familia lui Răzvan Ciobanu a decis să-l conducă pe ultimul drum în cursul zilei de joi, după ce două zile trupul creatorului de modă a fost păstrat la capela cimitirului Progresul din Capitală. Răzvan Ciobanu își va dormi somnul de veci în cavoul pregătit inițial pentru părinții săi.

Creatorul de modă, care și-a pierdut viața în noaptea de duminică spre luni în urma unui accident rutier, a fost jelit marți și miercuri de apropiați și prieteni. În cele două zile de omagiu, sicriul său a fost acoperit, la cererea părinților săi.

Răzvan Ciobanu se va odihni chiar în cartierul în care a copilărit, în Sectorul 5 al Capitalei.

„Moartea a fost violentă”


Medicii legiști care au efectuat necropsia au stabilit cauza exactă a decesului creatorului de modă. Conform notei de constatare, Răzvan Ciobanu a avut parte de o moarte violentă.

„Organele de urmărire penală au dispus prin ordonanță efectuarea necropsiei asupra cadavrului victimei, iar din concluziile preliminare ale medicului legist au rezultat următoarele: moartea numitului Ciobanu Răzvan a fost violentă și s-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică și de coloană toracală. 

Citește și: Răzvan Ciobanu ar fi consumat droguri înainte de accident

Totodată, s-a stabilit că leziunile traumatice constatate la necropsie s-au putut produce în circumstanțele unui accident rutier prin lovire cu și de corpuri dure și prin  comprimare între corpuri dure și au legătură de cauzalitate directă cu mecanismul de producere a morții. Cu ocazia necropsiei au fost recoltate probe biologice, iar analiza toxicologică urmează a fi efectuată la nivelul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici București”, se arată în raportul legiștilor. 

FULLSCREEN
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu va fi înmormântat joi în cavoul părinților săi
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO