Elliot Page s-a pozat la bustul gol, pentru prima dată după ce a dezvăluit că e transgender

Elliot Page s-a pozat la bustul gol, pentru prima dată după ce a dezvăluit că e transgender
Elliot Page, intervievat de Oprah în aprilie 2021. FOTO: Profimediaimages.ro
Citeste mai mult despre: Elliot Page, Ellen Page, transgender,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 25 Mai 2021
Data actualizare: 25 Mai 2021
Mai bine de 5 luni i-au trebuit lui Elliot Page să afișeze un zâmbet larg precum cel dezvăluit luni pe contul oficial de Instagram. Actorul de 34 de ani și-a expus bustul după operația de extirpare a sânilor.

Anul trecut era femeie, însă în decembrie 2020 a dezvăluit public că toată viața și-a dorit să fie bărbat. Elliot Page a recunoscut că e transgender și a cerut ca lumea să i se adreseze cu pronumele masculin el. 

Acum, Elliot Page le-a arătat fanilor săi schimbarea corporală prin care a trecut după ce și-a extirpat sânii. Actorul a trecut printr-o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar și și-a arătat abdomenul lucrat la sală. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Fanii au fost impresionați de curajul său și l-au felicitat că și-a regăsit plăcerea de a zâmbi. Unii dintre ei l-au întrebat dacă pot împrumuta o parte din „pătrățelele” lui.

Omule, radiezi!”, i-a transmis actrița Britne Oldford. Peste 1,5 milioane de admiratori au apreciat postarea sa în doar 3 ore de la publicare. 

La sfârșitul anului trecut, Elliot Page a ieșit public și a recunoscut un adevăr dureror despre el, și anume că s-a ferit mare parte din viața lui să dezvăluie că se simte bărbat.

Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei şi numele meu este Elliot. Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie. Iubesc faptul că sunt trans. Și iubesc faptul că sunt ciudat”, a spus atunci actorul.

Înainte de această schimbare radicală era cunoscut sub numele Ellen Page.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Elliot Page s-a pozat la bustul gol, pentru prima dată după ce a dezvăluit că e transgenderVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies