Simon Cowell, un nou accident de bicicletă după ce l-a furat viteza

Simon Cowell, un nou accident de bicicletă după ce l-a furat viteza
Simon Cowell nu se poate dezlipi de bicicleta sa electrică. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Februarie 2022
Data actualizare: 02 Februarie 2022
Simon Cowell a fost la un pas de tragedie, săptămâna trecută, când a alunecat și a căzut de pe bicicleta electrică pe care o conducea cu viteză. Creatorul francizei Got Talent a suferit răni la nivelul membrelor și se reface acasă.

Simon Cowell (62 de ani) este un teribilist pe două roți. Mogulul media era să moară anul trecut, după ce a căzut de pe bicicleta electrică abia cumpărată, pe care o testa în curte. 

Atunci și-a fisurat coloana vertebrală și a fost la un pas de a rămâne imobilizat în scaun cu rotile. Însă, Cowell nu a renunțat la pasiunea de a se deplasa pe două roți, de cele mai multe ori fără cască și echipament de protecție.

Citește și: Simon Cowell, la un pas să rămână imobilizat pe viață în scaun cu rotile

Joia trecută, britanicul a alunecat și a căzut de pe bicicletă, la viteza de 32 km/h, scrie The Sun. El și-a rupt mâna stângă și a fost forțat de împrejurări să rămână în casă pentru a se reface.

A alunecat și a zburat peste ghidon, în mijlocul drumului. În mod prostesc, Simon nu purta cască și sângele îi curgea pe față – arăta ca ceva din Fantoma de la Operă. Trei trecători amabili au intrat în acțiune și au oprit traficul pentru a nu fi lovit de mașini”, a spus o sursă pentru ziarul britanic.

Simon Cowell a fost transportat la spital, de unde a ieșit cu brațul stâng bandajat.

În ciuda faptului că aceasta este a doua oară când scapă miraculos, Simon insistă că nu renunță la bicicletă, dar va începe să poarte cască”, a mai spus sursa citată.

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies