Viorel Cataramă, ironic pe Facebook: „Două polițiste frumoase mă controlează de două ori pe zi”

Viorel Cataramă, ironic pe Facebook: bdquo;Două polițiste frumoase mă controlează de două ori pe zi
Viorel Cataramă a vrut să demonstreze că măsurile de restricție nu erau necesare. FOTO: Agerpres
Viorel Cataramă s-a autoizolat la domiciliu după experimentul, considerat de autorități periculos, pe care l-a făcut la începutul acestei luni. Politicianul a găsit motive să se și amuze pe seama situației create.

Viorel Cataramă, care s-a expus infecției cu coronavirus în mod intenționat, susține că este monitorizat la domiciliu de poliție. Politicianul a vrut să ironizeze personalul care îl controlează „de două ori pe zi” și a postat o fotografie pe pagina sa de Facebook.

Două polițiște frumoase, extrem de civilizate și manierate, mă controlează de două ori pe zi dacă respect regulile! Nu știam că autoizolarea are și așa aspecte plăcute”, a scris Cataramă pe rețeaua socială.

Politicianul, care a încercat să candideze la alegerile prezidențiale din 2019, s-a îmbrățișat cu mai mulți localnici din județul Ialomița, pentru a demonstra că nu va păți nimic. Gestul său a fost considerat de autorități periculos și iresponsabil, iar Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru zădăricirea combaterii bolilor.

Citește șiCe zic românii de gestul lui Viorel Cataramă, care și-a pus viața în pericol pentru a contrazice autoritățile

Politicianul, care e și om de afaceri, consideră că măsurile restrictive luate de autorități pentru combaterea efectelor noului coronavirus sunt exagerate. Economia, spune Cataramă, nu merita o asemenea lovitură.  

Însă, cea mai dură lovitură a primit-o chiar Cataramă, de la propria familie. Soția sa, medicul Adina Alberts a plecat de acasă, împreună cu fiica lor, pentru a nu se expune la o eventuală infecție cu coronavirus.

Fotografii: Dr. Adina Alberts Facebook/Agerpres

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 7: ”Comuniștii ne-au luat tot! Din palat ne-am mutat în cort”

FULLSCREEN
Viorel Cataramă, ironic pe Facebook: „Două polițiste frumoase mă controlează de două ori pe zi”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies