• PRO TV
  • Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi au petrecut Revelionul în Las Vegas

Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi au petrecut Revelionul în Las Vegas

Cine este Ronald Gavril, noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi au petrecut Revelionul în Las Vegas

Anamaria Prodan a surprins pe toată lumea când s-a afișat alături de noul ei iubit, boxerul român Ronald Gavril. Cei doi au petrecut trecerea dintre ani în Las Vegas.

Gallery

Cine este iubitul Anamariei Prodan? Ronald Gavril este mai tânăr cu 14 ani decât impresara

Soarele a ieșit și pe strada Anamariei Prodan, se pare că impresara iubește și este iubită.
Recent, aceasta a plecat în SUA, acolo unde a petrecut sărbătorile de iarnă. Totodată, aceasta a apărut tot mai des în preajma lui Ronald Gavril, semn că între ei este ceva mia mult decât o simplă relație de prietenie.

Ba mai mult, cei doi au fost nași pentru un cuplu care și-a unit destinele în Las Vegas.

Ronald „The Thrill” Gavril, în vârstă de 37de ani, practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023.

Averea lui, conform informațiilor din State, s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari, potrivit gsp.ro.

Este născut pe 10 iulie 1986, la Bacău, în România. A fost legitimat la clubul CSM Bacău cu care a câștigat medalia de aur la Cupa României la box în 2009 și a cucerit de două ori competiția internațională „Centura de Aur”. Ronald Gavril, care a boxat la categoria mijlocie, a fost medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de Cadeți în 2003 de la Cagliari.

În 2011, Ronald Gavril a trecut la boxul profesionist și în primul său meci, pe 1 decembrie 2011 la Costa Mesa, California, l-a învins pe Gilbert Gastelum prin KO tehnic. În luna mai 2012, Gavril s-a mutat la Las Vegas, unde locuiește în prezent. Floyd Mayeather și Leonard Ellerbe l-au remarcat pe Ronald în timpul sesiunilor sale sparring de la Clubul de box Mayweather și i-au propus să semneze un contract cu agenția de impresariat sportiv Mayweather Promotions. Contractul a fost semnat în martie 2013.

Anamaria Prodan și noul iubit, Ronald Gavril

Anul 2024 a început mai bine cum nu se putea pentru Anamaria Prodan. Impresara este în culmea fericirii, în sfârșit și-a găsit liniștea în brațele bărbatului mult iubit. Se pare că aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de boxerul român Ronald Gavril. Imaginile cu cei doi din aceste zile vorbesc de la sine.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni