• PRO TV
  • Nici cancerul lui Kate Middleton nu o face pe Meghan Markle să îngroape securea războiului. Actrița nu o iartă pe prințesa de Wales: „Nu se simte vinovată”

Nici cancerul lui Kate Middleton nu o face pe Meghan Markle să îngroape securea războiului. Actrița nu o iartă pe prințesa de Wales: „Nu se simte vinovată”

Nici cancerul lui Kate Middleton nu o face pe Meghan Markle să îngroape securea războiului. Actrița nu o iartă pe prințesa de Wales: „Nu se simte vinovată”

După ce Kate Middleton a anunțat că are cancer, ea și prințul William au încercat să repare relația cu Meghan Markle și cu prințul Harry, care s-a degenerat în urmă cu mai mulți ani.

Gallery

​Kate Middleton și prințul William le-ar fi cerut lui Meghan Markle și prințului Harry să îi aducă pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în Marea Britanie, pentru a petrece mai mult timp împreună.

Șansele ca Meghan Markle și Kate Middleton să se împace sunt mici

Conform presei internaționale, încă din anul 2020, de când Meghan și Harry au părăsit Marea Britanie și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, relația dintre copiii prințesei Diana s-a înrăutățit. Nu puține au fost persoanele care au vorbit despre motivele pentru care Harry și William au o relație atât de tensionată, însă un expert regal a explicat ce se întâmplă, de fapt.

Citește și:

​Conform acestuia, Meghan Markle a decis să rupă legătura cu Kate Middleton, deoarece, în perioada în care a făcut parte din Familia Regală a Marii Britanii, nu s-a simțit susținută.

„Meghan nu se simte vinovată pentru Kate, deoarece crede că aceasta ar fi trebuit să fie singura persoană din Familia Regală care să o sprijine împotriva oricărei dificultăți. Pur și simplu, nu înțelege de ce Kate a apărat, întotdeauna, Familia Regală, în să o susțină pe ea, care era o străină”, a spus Tom Quinn, conform The Mirror.

Boala lui Kate Middleton nu ar fi făcut-o să se răzgândească pe Meghan

Dezamăgirea pe care Meghan încă o simte nu ar fi dispărut nici după ce a aflat că prințesa de Wales are cancer. Potrivit expertului regal, soția prințului Harry a fost șocată de ce a aflat, dar nu vede nicio modalitate prin care relația să fie ca la început.

„Diagnosticul de cancer al lui Kate a fost un adevărat șoc pentru Meghan, dar ea nu vede nicio modalitate de a repara relația, pur și simplu, pentru că a devenit atât de otrăvitoare”, a mai spus Tom Quinn.

Citește și:

​De asemenea, relația tensionată dintre Meghan și Kate îl afectează extrem de mult pe Harry, care și-ar fi dorit ca lucrurile să fie ca înainte, fiindu-i dor de perioada liniștită, fără scandaluri. Acesta este nevoit să aleagă între Meghan și Kate, chiar dacă distanțarea de soția fratelui său a reprezentat „a doua mare pierdere”, după cea a prințesei Diana.  

Sursa foto: Getty Images, Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni