Andreea Marin și-a luat fiica în vacanța în care a fost cu iubitul consul

Andreea Marin și-a luat fiica în vacanța în care a fost cu iubitul consul
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. FOTO: AndreeaMarinOfficial
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 August 2021
Data actualizare: 07 August 2021
Fac o echipă pe cinste și în momentele de relaxare. Andreea Marin și iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, s-au bucurat de soare în insula Capri alături de fiica prezentatoarei, Violeta.

La 14 ani, Violeta a acceptat că nu mai face echipă doar cu mama ei. Adolescenta a crescut suficient pentru a înțelege că fericirea mamei este la fel de importantă ca fericirea ei.

Vacanța de vară este momentul perfect pentru consolidarea relațiilor de familie, așa că Andreea Marin și-a luat fiica cu ea în Capri, locul de vis în care obișnuiește să meargă împreună cu iubitul ei, consulul Adrian Brâncoveanu.

Vedeta de televiziune a distribuit pe rețelele sociale mai multe fotografii realizate în timpul petrecut în insula italiană. Admiratorii ei au fost vrăjiți de frumusețea Violetei, căreia i-au transmis mesaje frumoase.


FOTO: AndreeaMarinOfficial

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Hoinărind cu gândul, în urmă câteva zile, căci cu fapta... sunt cu nasul în laptop la birou”, a scris Andreea Marin în dreptul unui album de amintiri la scurt timp după ce s-a întors din concediu.

Andreea Marin a mai fost în Capri și în 2019, unde și-a etalat costumul de baie preferat

În cele câteva zile pe care le-au petrecut în Capri, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au fost surprinși întâmplător în compania unui cuplu celebru. Ben Affleck și Jennifer Lopez, care obișnuiesc să-și facă vacanțele în Capri, au fost filmați în timp ce hoinăreau pe străzile înguste ale orășelului care poartă numele insulei.

A fost o experiență nouă pentru ei, despre care au ales să nu vorbească deocamdată. Detalii AICI.

Fotografii: AndreeaMarinOfficial

Vezi și VIDEO: Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Cine este și cum arată actualul ei iubit
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies