Ce bolid și-a cumpărat Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român: “Nici nu puteam visa la așa ceva”

Ce bolid și-a cumpărat Sebastian Dobrincu, cel mai tânăr milionar român: Nici nu puteam visa la așa ceva
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 11 Mai 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
“Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley!”. Asta titrau ziarele din țară în 2019, atunci când un puști de 19 ani a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani de către Forbes. 

Sebastian Dobrincu a lăsat palmierii și soarele californian pentru o carieră muzicală în România. Tânărul, care reprezintă un model de ambiție și perseverență pentru generația sa, s-a întors în România și vrea să facă o carieră dintr-o altă pasiune a sa.

Sebastian este specialist în IT și deține o companie care face statistică și management pe social media. Tânărul de 22 de ani adoră însă și muzica și a lansat deja câteva melodii care se bucură de succes. 

Puștiul-minune al tehnologiei, devenit milionar în dolari prin propriile puteri, a lansat în februarie piesa “Inimă naivă”, un duet cu Ioana Ignat, finalistă la Vocea României 2016. Partenera de scenă i-a devenit între timp și iubită. 

Lui Sebastian îi merge bine pe toate planurile. Tânărul și-a cumpărat mașina visurilor sale, cel mai nou model de Lamborghini Huracan. Bolidul costă peste 300.000 de euro, iar nuanța aleasă fură privirile oricui.

Tânărul a postat câteva fotografii pe contul de Instagram, acolo unde are peste 136.000 de urmăritori. ”Nici nu puteam visa la așa ceva acum câțiva ani. Vine la pachet cu multe sacrificii și riscuri, dar ambiția și munca fac diferența în viață.  E o jucărie și un reminder că tu controlezi cât de imposibile sunt unele dorințe”, a scris solistul lângă imagini. 

Internauții l-au felicitat pentru achiziție, dar și pentru reușitele sale. “Ești un copil bun! Meriți pe măsură!”, “22 de ani și mașină de peste 300.000 de euro din banii tăi. Ești unic în lume!”, “Mulțumim că ne inspiri și nu ne înveți să facem și noi bani ca alți influenceri. Ești unul la un miliard”, “Bravo!”, “ Ești super deștept”, “Felicitări Sebi! Ești un exemplu de dat copiilor noștri! Să o stăpânești sănătos!” sau “Alții la vârsta ta vor și ei un Panamera! Luați exemplu, influencerilor!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate pe contul lui Sebastian.

Fotografii: Instagram Sebastian Dobrincu
 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!


 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies