Donald Trump, declarație aiuritoare despre Alec Baldwin după ce acesta a împușcat-o pe Halyna Hutchins

Donald Trump, declarație aiuritoare despre Alec Baldwin după ce acesta a împușcat-o pe Halyna Hutchins
Donald Trump. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Donald Trump, Alec Baldwin, Halyna Hutchins,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Noiembrie 2021
Data actualizare: 08 Noiembrie 2021
Donald Trump iese în evidență cu o ipoteză năucitoare după tragedia produsă pe platoul de filmare al peliculei „Rust”. Fostul președinte american sugerează că actorul a tras intenționat în Halyna Hutchins.

Donald Trump a comentat incidentul regretabil care l-a avut în centrul atenției, luna trecută, pe actorul Alec Baldwin. Fostul președinte l-a caracterizat pe Alec Baldwin drept „un tip problematic”, care nu ar fi descărcat accidental arma pe platoul de filmare.

E ceva în neregulă cu el. L-am urmărit ani la rând. Se ia la bătaie cu reporterii. E un nebun. Și, de obicei, când există cineva astfel, în opinia mea el a avut ceva de-a face cu asta”, a spus Trump în podcastul realizatorului radio Chris Stigall.

Fostul președinte susține că Baldwin s-a comportat iresponsabil îndreptând o armă în dreptul unui membru al staff-ului care nu apărea în film. 

Dar dacă nu e nimic altceva, cum iei o armă și, indiferent dacă este încărcată sau nu, cum iei o armă, o îndrepți spre cineva care nici măcar nu este în film și o îndrepți spre această persoană și apeși pe trăgaci, iar acum e moartă? Cine ar lua o armă și ar îndrepta-o spre un cineast, după care să apese trăgaciul?”, s-a întrebat Trump, apreciind că, poate, „el a încărcat-o”.

Donald Trump a mai spus că dacă era el în locul lui Baldwin, ar fi verificat arma înainte de a o folosi, trăgând un foc în aer.

Halyna Hutchins, director de imagine al filmului Rust, și-a pierdut viața după ce a fost împușcată de Alec Baldwin cu o armă de recuzită. Arma, care ar fi trebuit să aibă gloanțe arme, fusese încărcată cu muniție letală, însă nimeni nu știe cum s-a putut întâmpla acest lucru.

Donald Trump nu-l suportă de mult timp pe Alec Baldwin, iar motivul este că actorul l-a ironizat ani la rând în seria de parodii de la Saturday Night Live. Alec Baldwin, care l-a interpretat pe Donald Trump vreme de 4 ani, potretizând un președinte caricatural, a anunțat în noiembrie 2020 că renunță la celebrele scheciuri care făceau deliciul publicului. 

Fostul președinte american l-a atacat în repetate rânduri pentru modul în care l-a portretizat la ore de maximă audiență. În 2018 a scris pe Twitter:

Alec Baldwin, a cărui mediocră carieră aflată pe moarte a fost salvată de teribila mea personificare la SNL, spune acum că a fost o agonie. Alec, agonie a fost pentru cei care au fost forțați să te privească. Aduceți-l înapoi pe Darrell Hammond, mai amuzant și mult mai talentat”.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies