• PRO TV
  • Ce mai face Alexandra Dobia, fosta iubită a lui Jador. Cei doi au fost împreună doi ani, iar artistul a suferit cumplit după despărțire

Ce mai face Alexandra Dobia, fosta iubită a lui Jador. Cei doi au fost împreună doi ani, iar artistul a suferit cumplit după despărțire

Ce mai face Alexandra Dobia, fosta iubită a lui Jador. Cei doi au fost împreună doi ani, iar artistul a suferit cumplit după despărțire

Jador și Alexandra Dobia au format, pentru o perioadă, un cuplu, lucru ce nu a fost, însă, văzut cu ochi prea buni de toți fanii lui. După o perioadă, aceștia s-au despărțit și, acum, artistul se pregătește de nunta cu Oana Ciocan.

Gallery

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alexandra Dobia este istorie pentru Jador, care a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan, chiar la Survivor All Stars. Cu toate acestea, tânăra nu pare afectată de ceea ce se întâmplă și se bucură din plin de viață.

Alexandra Dobia a plecat în vacanță, în Dubai

În timp ce Jador traversează cea mai frumoasă perioadă din viața lui, Alexandra Dobia nu pierde nici ea vremea. Fosta iubită a artistului o ține din vacanță în vacanță, iar ultima pe care a bifat-o a fost chiar în Dubai.

Aceasta a postat mai multe fotografii din deșert, bucurându-se de soare și de temperaturile ridicate de afară. Cu toate acestea, nu a oferit mai multe detalii despre ceea ce face în prezent, fiind extrem de discretă pe rețelele de socializare, în ciuda numărului mare de urmăritori pe care îi are.

Jador a suferit după despărțirea de Alexandra Dobia

Alexandra Dobia și Jador au format un cuplu timp de doi ani, dar nu a fost totul roz între ei. În cele din urmă, au decis să se despartă, dar acest lucru l-a făcut enorm să sufere pe Jador.

După ce s-au despărțit, Jador a recunoscut că a suferit foarte mult din cauza separării, atât de mult, încât a fost în depresie. Mai mult decât atât, fostul Faimos de la Survivor All Stars a recunoscut chiar că sentimentele pentru ea i-au trecut greu și ar mai fi încercat să o contacteze, dacă aceasta nu și-ar fi schimbat numărul de telefon.

„Am fost în depresie până acum două luni și, când Dumnezeu s-a îndurat de mine, cumva...nu pot să înțeleg, mi-a trecut tot, într-o secundă. Am suferit după fata aia cu care am fost.

Nu ne mai sunăm. Și-a schimbat numărul de telefon și foarte bine a făcut. Eu, în momente de slăbiciune, aș mai suna, pentru că sunt încă îndrăgostit...cum să nu?! Cu o femeie care am stat doi ani... Cum să nu fiu îndrăgostit? În două luni, să-mi treacă, înseamnă că n-aș iubi-o. Plus că eu n-am iubit prea multe fete la viața mea”, a spus Jador, la acea vreme.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni