• PRO TV
  • Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operația de urgenţă. Actorul ar putea fi transferat la Viena

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operația de urgenţă. Actorul ar putea fi transferat la Viena

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă după operația de urgenţă. Actorul ar putea fi transferat la Viena

Apar noi informații despre starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic.

Florin Piersic a fos operat de urgență, în cursul zilei de 29 aprilie, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol, la Cluj. Actorul în vârstă de 88 de ani a fost operat la genunchi, iar intervenția a decurs bine. Cu toate acestea, Florin Piersic este în continuare internat în spital. Potrivit foaiatransilvana.ro, pacientul a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supravegheat de medici.

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un stimulator cardiac.

Intervenţia chirurgicală la genunchi, efectuată în cursul zilei de luni la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, a decurs bine, dar pacientul are nevoie de recuperare.

Ar putea fi transferat la Viena pentru a-i fi înlăturat stimulatorul cardiac

Actorul a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins. Potrivit unor surse medicale, maestrul urmează să fie transferat la Viena unde medicii îi vor scoate stimulatorul cardiac pe care îl are montat în prezent.

”Este vorba despre extragerea unui corp străin, aici vorbim de stimulatorul cardiac cu cele două antene, pe care există vegetație bacteriană. Acest stimulator trebuie scos, doar că manopera este extrem de riscantă. Trebuie dus la Viena, în regim de maximă urgență. Dar, atenție, și acolo cazul trebuie preluat de un medic foarte priceput. Cel mai probabil, dr. Roșianu poate recomanda un astfel de medic”, a declarat un medic de la Instititul Inimii din Cluj Napoca pentru foaiatransilvana.ro.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni